Utisci pacijenata

IZ KNJIGE UTISAKA

„Divan ambijent, opuštena atmosfera, humor na stolicama (umesto bola i suza). Ako hoćete na Sejšele – dođite u Dentaland.” – Z. Č.

„Ovo je najbolja ordinacija i najbolji doktori na svetu.” – M. H.

„Šta reći, osim pogledaj mi osmeh, kao sa reklame sam.” – B. L.

„Puno ima sejšelskih postera, a doktori i sestre su vam veoma pristojni, sve hoće da učine da bi pacijenti bili zadovoljni. Kod njih svi hoće da što duže budu u čekaonici.” – B. B.

„Ostanite takve kakve jeste. Lepe reči sva vaša vrata otvaraju.” – S. Z.

„Život je čudo, sudbina je njegova vodilja,  ja nekim čudom stigla do vas i ne bih vas menjala ni za šta na svetu.” – N. N.

„Divno se osećamo, ljubazni ste, nema omalovažavanja osoblja kao kod nekih. Puno sreće u radu.” – B. Š.

„Do sada sam imala svoga stomatologa, ali vi ste prevazišli i sami sebe. Dobili ste moje potpuno poverenje. Kod vas strah ne postoji, osmeh, humor i kvalitetno lečenje zuba kod vas je na prvom mestu. Puno uspeha u daljem radu. Samo tako nastavite. Najbolji ste!” – K. L.

„Jako sam zadovoljna uslugom, osoblje je ljubazno. Profesionalnost na zavidnom nivou. Sve pohvale za uređenje prostora. Puno, puno uspeha i pacijenata (samo zadovoljnih i kulturnih), neka bude sve više i više.” – M. M.

„Hvala najboljem doktoru i njegovom ljubaznom osoblju! Ulepšali ste nam svaki naš dolazak kod zubara svojim osmehom, lepom rečju i naravno stručnošću.” – Porodica V.

„U ovu ordinaciju sam ušao sa najvećim strahom zbog prošlog iskustva sa školskim zubarom. Bio sam istraumiran, pa sam pio i tablete za smirenje. Iz ove ordinacije sam izašao sa osmehom i bez ikakvih bolova. Hvala Dentalandu. Najbolji ste. Kao što sam zadovoljan sa osobljem tako sam zadovoljan i sa ambijentom u njemu.” – V. M.

„Svi iz ekipe u „Dentaland”-u su ljubazni, strpljivi i što mi se jako dopada – duhoviti! To toliko puno znači! Svaka čast!!!” – I. B.

„Pacijent sam ove ordinacije i jako sam zadovoljna. Dok nisam došla ovde stomatološka ambulanta je bila mesto koga sam se plašila i zazirala, ali ovde dolazim rado. Puno uspeha u daljem radu!” – S. K.

„Morao sam da operišem impaktiran umnjak. Godinama sam već to odlagao jer sam se bojao. Onda sam došao u Dentaland. Opustio sam se već u čekaonici, a onda je urađena operacija. Nisam osetio nikakav bol, trajalo je vrlo kratko, a sutradan nisam bio otečen. Da imam još jedan umnjak, opet bih ga ovde operisao.” – D. M.